Leo-Trädet

Nu har vi fått klart Leo-trädet. Många har varit hit och tänt ljus. Någon lämnade en blomma och några har lämnat hjärtan och änglar. Många skriver på facebook att de känner ett lugn över platsen. Leo var precis så lugn, aldrig några höga toner eller något gnäll.

Man får vara beredd att våran katt, Alfons kommer och hälsar när man besöker trädet, för även om han inte alltid är helt synlig, så är han i närheten. Alfons och Leo hade en mycket speciell relation och på slutet ville Alfons gärna ligga uppepå Leo mest hela tiden. När han inte fick det så höll han sig ialla fall i närheten av Leo.

Dagen idag började mycket tråkigt, med ytterligare ett dödsbud. Barnens gammelmormor hade följt efter Leo till en eviga vilan. Jag har tänkt en del på de 2 i dag och många leenden för deras skull. Tänk va de ska busa och leka nu.

Vi har haft en dag med mycket trötthet. Haft besök idag också och fått ännu flera hälsningar på facebook och blombud har trillat in. Pratat med en del vänner i telefonen.

Sofia och Nellie kom med glass och pratade bort en lång stund, innan Sofia fick åka på jobb. Julia kom och vi köpte pizza som Håkan kom och delade med oss.

Jag är så glad att vi har hela Anderssons familjen i våra liv. Med dom kan vi vara precis som vi är och det känns så äkta. Dom har varit med under hela Leos sjukdom, inte vänt oss ryggen en enda gång och deras hem har varit öppet för Olivia.

Jag är glad att Olivia har en sån underbar vän som Nellie..

Nu är det dags att sova, en otroligt jobbig dag står på agendan imorron.

Vila i Frid Jenny!

Annonser

One comment on “Leo-Trädet

  1. Jag är också glad att ni har Anderssons i era liv!!! Kändes i luften hur bra ni har det tillsammans, att de varit med ” HELA” resan, men framförallt vilken vänskap tjejerna har. Otroligt viktigt för Olivia nu.. TACK för att jag fått våldgästa er i er stora Sorg! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s