Ett LeoTräd

Idag har dagen varit främst till att överleva själv, att dricka och att äta nåt (DR Emma tjatar om detta).

Vi åkte till Karlstad och skulle köpa ett träd, ett LeoTräd. Vid LeoTrädet kan man tända ljus, äta smultron och prata lite med Leo, både vi och alla som vill. Trädet är placerat utanför vårt och Olivias sovrumsfönster, så om vi  vaknar på natten kan vi titta på trädet och minnas vår lilla trädgårdmästare . Vi ska göra detta färdigt imorgon då vi inte hittade allt vi behövde idag.

Vi har haft huset fullt med goda människor idag. Någon kom med fika, någon hade lagat mat, några kom med blommor och presenter. Och ALLA hade varma omtänksamma kramar att ge oss alla tre.

Leos Bästa Dr Emma ringde på kvällen. Jag är glad att Emma kom i vår väg, vilken underbar människa. Om nu något mer barn blir sjukt i Karlstad, så önskar jag att det barnet får Emma som doktor. En doktor som kan visa känslor, och som verkligen säger konkreta saker och som finns med råd och inte förskönar den vanskliga verkligheten är inget som man någonsin ens hör talas om. Jag hoppas så att Emma vet vilken underbar människa hon är och att hon vet att både vi och Leo var/är otroliga glada att haft henne

Imorron fortsätter vårt nya liv, utan vår älskade älskade unge. Men han finns med oss i allt vi gör, för han finns i minnet och i mitt hjärta….

Leo, Aldrig ska jag sluta älska dej!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s