Alkoholist

Om man behöver ett glas vin eller en öl eller vad som med alkohol, hade jag för länge sen varit alkis. Jag har sett det allt för många gånger i mitt liv, hur folk runt omkring behövt något för att varva ner och tänk va fort man blir fast..

Jag kan behöva vara själv med min sambo men vi behöver inte gå ut och ta en fylla för det. För mig kan det räcka att vi kan få åka och handla utan barn. Jag sa redan när jag skaffade barn, jag har inte skaffat barnen för att lämna bort dom, men när man är med det ena barnen 24/7 så kan det behövas ibland. Men jag behöver inte supa mig full för det. Jag ser ingen som helst mening med att ta en fylla, så är det. Och har du svårt att acceptera det så behöver du inte det.

 Jag är äckligt trött på alla bilder på facebook på vinglas, jag är äckligt trött på allt gnäll som facebook spyr ut varje dag. När jag skaffade facebook 2007 så var det roligt, man kunde få kontakt med kompisar från förr och det var roligt att se på fina kort på deras familjer och så. NU handlar facebook bara om gnäll, alkohol och mat. Jag känner att jag har gjort mitt på facebook, och när min facebook blev hackad häromdagen och massor av vänner blev borttagna, grupper raderade och likaså gillamarkeringar så kände jag, facebook är på väg bort iaf för mig. Så fort allt är klart med armbanden, kommer jag att checka ut från facebook, en gång för alla.
Det är först då man ser vart de riktiga vännerna är.

mamma- Låt blommorna viska ett sista farväl ❤

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s