Undanflykter..

Det finns många undanflykter man kan använda sig av för att tro att man slipper olika saker. 
Det som jag mött flera gånger under de här 4 månaderna som Leo varit sjuk har varit: Att folk vrider bort huvudet när dom möter oss. Och att folk skriver Jag tänkte ringa men har inte ringt för jag var rädd att störa. När man hamnar i den sjukaste sitsen man kan hamna i så kan det efter ett tag vara skönt att bli störd, att få prata, att få älta och bearbeta, få dela sina upplevelser. Känner man att man stör fortfarande efter 4 månader, så kallar jag er inte längre för vänner, inte ens för ytligt bekanta, då tillhör ni min historia och ni följer inte med mig in i framtiden. Men jag tycker att det känns bra. I år är året då rakhet och ärlighet kommer att stå längst fram på min tunga och jag kommer inte att bita ihop. 
I mina djupa dalar så finner jag många svar som jag tar med mig till mina höga toppar. I mina höga toppar tar jag med mig frågor och dåliga saker som jag ska lämna i de djupa dalarna. Jag skiter i om du blir ledsen och tycker jag är dum. Du ska bara veta hur jag tänkt de senaste 4 månaderna. 

Det finns så mycket viktiga saker i mitt liv som är värd all tid. Tex de människor som inte är rädda för varken mig, min familj eller framförallt den här jävla sjukdomen som härjar i  min lilla sons kropp.

Puss och Kram till alla ni som verkligen betyder något…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s