Glad Påsk

Då är påsken slut för i år också.. inte ett enda ägg har vi ätit, inte en sillbit, inte nånting som vi skulle kunna ha liknat vid påskmat. Vi har varit sjuka nästan hela veckan. Började på söndag för 1 v, med stora tösa, som kräks och får kraftigt magras efter en kebab, hög feber och förkylning följer. När hon på tisdagen fortfarande har hög feber som inte går att ta ner, slår jag 1177 en pling för att höra om jag kan ge henne mer febernedsättande. Vi pratar en stund och hon uppmanar mig att köra till akuten, då hon misstänker akut blindtarmsinflammation. Jaha, leta barnvakt åt Leo, då pappan var och hade utbildning, sen iväg till CSK. Vi kom in rätt snabbt för att vara akuten 😛
läkaren kom, klämde, kände, lyssnade och kom fram till att hon var kraftigt uttorkad, på gränsen till att läggas in. Vi fick en piggelin och en festis och så fick vi åka hem.

Jag jobbade onsdag och skulle ut torsdag också

Onsdag kväll så började jag frysa, tog en dusch och la mig, hade en liten kvarleva av förkylningen som L hade i samband med kruppen veckan innan. sov 2 timmar, sen fixade jag inte mer, hög feber, tog alvedon, sov en timme och så upp och spy.. Hurra! L vaknade även han på morgonsida för att spy och få hög feber.. Sov hela torsdagen, tog alvedon var fjärde timme, men febern låg ändå runt 40. Likaså för L… F klarade sig skapligt även om han också fick en släng av detta. Fy 17, det var länge sen jag var så sjuk.

Varje år sen O var 1 år så har vi åkt till ett ställe som det är helt vitt av vitsippor och tagit kort, så även i år, förra året var vi lite sent ute så det var inte så många sippor kvar, men i år lyste det vitt!!! TYvärr var L sur och tvär och ville inte vara med på bild….

det räcker för  nu =) Ha en trevlig vecka! det ska jag ha, nu när börjar må bättre  =)

Annonser

One comment on “Glad Påsk

  1. Heeeej!
    Kan trösta er med att här vart det inte heller ett enda ägg eller nånting, kom jag på imorse, hihi.

    Hoppas ni piggnar på er ordentligt snart, det där lät inge vidare ju. KRAM på er! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s