Tyst!

Det har varit tyst från mig ett par dagar, har inte virkat så mkt. Blivit några ägg bara =)

har äntligen börjat med ena kaninen/haren från Pysselkiisen.. Gillar hennes mönster, dom är lätta att förstå. Och skulle det vara något, kan man maila och fråga =)  Har hunnit göra huvud, två öron och en bit på kroppen.
Hinner ju bara virka på kvällarna, har börjat den årliga vårstädningen ute.  Hur kan det bli så skräpigt under vintern???
Vet inte hur många skottkärror med löv, barr och bös vi kört iväg de senaste dagarna.
Min stora tjej fick fram cykeln häromdagen, satte sig på och cyklade som hon inte gjort annat under vintern.. Tänk att det sitter  så i minnet hur man gör. Min lilleman vill ha syrrans hjälm på sig helst hela tiden, så idag köpte pappa en till honom och så åkte dom på en premiärtur, men lilleman i stolen på pakethållaren.. Hej och hå, han såg riktigt rädd ut när pappa svischade fram längs gatan haha

jobbar och sliter nästan varje dag. Jag är så glad att jag får jobba!!! Hoppas att få klart med sommarjobb också inom kort, så man slipper fundera. Nä det är väl dags att lägga sig ner, klockan ringer imorron bitti, dags för jobb igen. =)

Här kommer en bild på kaninen/haren, jag har inte bestämt mig än vad den är 😛 klicka på bilden för att komma till pysselkiisen, där kan man köpa mönstret.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s