Livet är bra jävla orättvist!

Varför råkar en familj ut för en storbrand 2 ggr på 3 år? VARFÖR? Barnen barnen, vill bara ta dom i min famn och säga, detta händer aldrig igen, jag skulle kunna göra det, men då ljuger jag för nu vet dom att det kan hända igen…

Förra gången var det nära att dom inte överlevde, den här gången behövde dom inte ta sig ut genom ett eldhav, men huset brinner. Vet inte hur det går med deras tillhörigheter men vad gör det? Minnena finns kvar i huvudet men det kan juh vara roligt att kunna visa sina barn kort från barndom osv ..

Jag vet att dom klarar även detta. M det kommer bli tufft än en gång, men ni fixar detta, du om nån vet vilka underbara människor som finns runt om!  Ni behöver inte vara starka, men får faktiskt vara ledsen, rädda, förbannade..

Tillsammans med familj, släkt, vänner och alla andra fixar ni detta! Vi kommer att finnas även om vi är på håll! Hoppas att du ser detta M och vet att ni finns i mina tankar.

Har man varit såå nära döden som ni en gång var M, så borde man tacka gud för att ni lever. Men vi ni det finns fan ingen gud, det har vi märkt ikväll. Fanns det en god gud så skulle aldrig en barnfamilj råka ut för detta 2 ggr. Nä gud är en bluff vi vet det nu!

Jag känner bara ett fruktansvärt agg, vill skrika, svära, sparka, slå, men till vilken nytta? gjort är gjort, men det är så förbannat orättvist!

Barnen är så små, varför måste dom utsättas för detta? Jag hoppas att detta inte sätter djupa spår i vägen genom livet.

Det kommer att bli svårt att sova inatt, det finns för många många tankar…

Det räcker med orättvisa och elände i släkten nu… Dags att vrida den elaka strålen av hat mot nån annan, vem det nu är så riktar den!

Många många kramar och tankar till M och barnen!!!!!! Ni är värda lite solsken nu!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s